Kadın

Gelinim Mutfakta’da gergin anlar! Diskalifiye kararı ortalığı karıştırdı

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Gelinim Mutfakta programında gergin anlar yaşandı! Gelinler ve kayınvalideler birbirine girdi. Gelinim Mutfakta’da ne oldu? Kim ne için olay çıkardı? İşte ayrıntılar…

Gelinlerin yarıştığı, kayınvalidelerin ise puanlandırdığı Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün 13.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Gündüz kuşağının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’da her gün, günün birincisi olan gelin bir çeyrek altın kazanıyor. Haftanın sonunda ise 5 günün toplam puanı diğer gelinlerden yüksek olan gelin 10 altın bileziği koluna takıyor. Haftanın finalinde ise 5 günkü toplam puanı diğerlerinden yüksek olan gelin 10 altın bileziği koluna takıyor. Gelinim Mutfakta stüdyosunda gergin anlar yaşandı… Gelin ve kayınvalide birbirine girdi! İşte detaylar…

Gelinim Mutfakta gergin anlar

GELİNİM MUTFAKTA GERGİN ANLAR! STÜDYODA OLAY ÇIKTI

Gelinim Mutfakta programında bu hafta Yeşim, Tuğba, Gözde ve Şafak yarışıyor. Beyhan Hanımın ortaya attığı iddialar stüdyoyu karıştırdı. Şayet iddialar doğruysa bir gelin yarışmadan diskalifiye olacak ve kazandığı bütün altınlar geri alınacak.

Gelinim Mutfakta stüdyosunda büyük gerginlik

Beyhan Hanım’ın gecenin dördünde programın editörüne attığı videoda ciddi iddialar ortaya koydu. İddiaya göre Gelinim Mutfakta ekibi Gözde ve Şule tarafından kandırılıyor. Gözde ve Şule’nin soyadı farklı olduğu için ve Gözde’nin başka bir adı daha olduğu için Beyhan Hanım bu iddiayı ortaya atmış.

Resmi makamlarca söz konusu iddiayı araştıran Gelinim Mutfakta ekibi duruma netlik kazandırdı. Beyhan Hanımın iddialarının yanlış olduğu ortaya çıktı.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu