Teknoloji

Rainbow Six Siege’in Yeni Operatörü, Sizleri Geçmişe Götürecek!

Eminim okuyucularımız arasında orijinal Rainbow Six üçlemesini deneyim etmiş olanları vardır. İşte bu haber size kendinizi epey yaşlı hissettirecek. Çünkü adını tam 20 senedir duymadığımız bir karakter, Rainbow Six Siege’e dönüş yaparak hepimizi şaşırtmış durumda.

Oyuna eklenen yeni operatör olan Deimos hakkında geçtiğimiz günlere kadar pek fazla bilgi bulunmuyordu. Fakat yayınlanan yeni animasyon sayesinde bu gizemli karakterin, 2012 yılından beri K.I.A olarak bilinen Gerald Morris’in ta kendisi olduğunu öğrenme fırsatına eriştik.

Orijinal oyunun karakterlerinden biri olan Gerald Morris, bir John Clark olmasa da, serinin öne çıkan figürlerinden biri olmuştu. Alabama doğumlu operatörün en son göründüğü oyun ise 2003 yılında çıkış yapan Rainbow Six 3: Raven Shield olmuştu.

Rainbow Six’in kendi Wiki’sinde bile Gerald Morris’in isimleri bir gecede Deimos ile değiştirilmiş durumda. Ubisoft’un uzun süredir hikayeye “kötü adam” olarak işlediği Deimos’un, oyunda neler yapabileceğini de merakla bekliyorum.

Saldırı timine katılacak Deimos, 2 zırh ve 2 hız istatistiklerine sahip. Fakat kendisini özel yapan ekipmanı DeathMark. DeathMark sayesinde Deimos, gönderdiği drone’u ile istediği karakteri işaretleyebiliyor. İşaretlediği karakterin yerini oyun boyunca Deimos’a gösteren bu sistem, aynı zamanda hedefinin de kendisini görmesine olanak sağlıyor. Tam bir düellocu yani kendisi.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu