Teknoloji

Test Drive Unlimited Solar Crown’dan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Test Drive serisi bir dönemler en popüler yarış oyunu serilerinden birisiydi. Zamanla bu popülarite kaybolup gitti, uzunca bir süredir de yeni oyun gelmiyordu. 2020 yılında Test Drive Unlimited Solar Crown duyurulunca “acaba eski günlere dönülüyor mu” diye düşünerek sevinmiştim ben de, serinin o dönemlerini hatırlayan birçok oyun sever gibi.

Gelin görün ki bu yeni oyun bir türlü çıkamadı, ertelenip durdu. Anlaşıldığı kadarıyla birkaç aylık bir erteleme daha söz konusu. KT Racing ve Nacon, oyundan yeni bir fragman yayımladı ve bu fragmanda oyunun çıkış tarihinin daha önce belirtildiği gibi “Early 2024” olarak değil de “2024” olarak paylaşıldığı görüldü:

Bu fragman da görsel yönden gayet güzel bir oyun olabileceğini düşündürüyor. Müzikler de muhtemelen beklentileri karşılayacaktır. Esas merak edilebilecek nokta, oynanışta nasıl bir tecrübe sunacağı. Bunu öğrenebilmek için bir süre daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor. Umarım sonunda bu bekleyişin karşılığını veren bir oyunla karşımıza çıkarlar.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu