Teknoloji

Respawn, Yeni Bir Titanfall Oyunu Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Geçtiğimiz hafta Electronic Arts’ta işten çıkarmalar haberine Respawn tarafından geliştirilmekte olan Star Wars oyununun iptal edildiği haberi de eşlik etmişti. Konuyla ilgili açıklamada, Respawn Entertainment’ın bundan sonra bir yandan Star Wars Jedi gibi seriler üzerinde çalışırken bir yandan da kendi oyun markalarına odaklanacağı ifade edilmekteydi.

Şimdi de bu konuyla ilgili bir iddia gündeme gelmiş bulunuyor. Giant Bomb’dan Jeff Grubb, stüdyonun Titanfall evreninde geçen yeni bir oyun üzerinde çalışmakta olduğunu ileri sürüyor.

Geçtiğimiz yıl, Respawn Başkanı Vince Zampella, ufak bir ekibin orijinal bir IP geliştirmek üzere çalışmalara başladığını, ancak geliştirme sürecinin henüz çok erken aşamalarında bulunduklarını ifade etmişti. Bu ekibin başında Titanfall ve Titanfall 2 oyunlarının yönetmeni Steve Fukuda’nın yer aldığını da açıklamıştı bir röportajında. Dolayısıyla akıllara “Yeni bir Titanfall oyunu mu geliyor acaba?” sorusunun gelmesi çok da şaşırtıcı olmasa gerek.

Grubb da aynı oyundan bahsediyormuş gibi görünüyor. Grubb, bu oyunun Titanfall 3 olmadığını belirtirken, prototip aşamasında ilerleme sağlandığını ve artık “gerçek bir proje” haline geldiğini söylüyor. Bu oyunun yine de bir “Titanfall oyunu” olduğunu da belirtmeden geçmiyor.

Bakalım önümüzdeki dönemde bu “Titanfall 3 olmayan Titanfall oyunu”ndan ne gibi haberler alacağız. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu