Teknoloji

Tesla Cybertruck kazaya karıştı!

Çok konuşulan Tesla Cybertruck, bu sefer yaşanan bir kaza ile gündem oldu. Kaliforniya’nın ünlü Beverly Hills semtinde meydana gelen kazada can kaybı yaşanmaması sevinçle karşılanırken, şanssız olay bilhassa X platformunda geniş yankı buldu. Cybertruck daha evvel de meydana gelen kazalar ile gündeme gelmişti.

Art arda yaşanan bu olaylar, büyük umutlarla piyasaya sürülen aracın itibarına gölge düşürecek üzere görünüyor. Satışların bu ve gibisi olaylardan nasıl etkileneceğini ise önümüzdeki periyotta daima birlikte göreceğiz. İşte tüm detaylar…

Tesla Cybertruck, tekrar kaza olayı yaşadı!

Kazayı yaşayan şoförün arkadaşı olduğunu argüman eden jackdidthat isimli X kullanıcısı, kazanın fotoğrafını paylaşarak Elon Musk’tan mevzuyla ilgili takviye istedi. Fotoğrafta bir otel tabelasına çarptığı görülen aracın, pek de düzgün görünmediğini söyleyebiliriz. jackdidthat mağdur duruma düştüğünü argüman ettiği arkadaşı için yeni bir Cybertruck talep etse de, şoförün kazada tam kusurlu olduğu tabir ediliyor. Ama araç sahibinin yasal yollara başvurup başvurmayacağından şu an için emin değiliz.

jackdidthat kazayı otopark valesinin yaptığını argüman etse de, elde edilen son bilgiler olayın şahsen araç sahibi tarafından gerçekleştirildiğini gösteriyor. Bu durumda internet üzerinde büyük bir iftiraya maruz kalan vale için de dava yolu görünebilir. Elon Musk ise bu olay karşısında sessizliğini koruyor. Tesla kullanıcılarına büyük bir sempatisi olduğunu bildiğimiz Musk’ın bahisle ilgili yapacağı açıklama merakla beklenmekte.

Peki siz bu husus hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Tesla ne yapmalı? Siz bir Cybertruck sahibi olmak ister miydiniz? Cevaplarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok pahalı.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu