Teknoloji

FIAT Egea’yı telefondan nasıl denetim ettim?

Fiat, Türkiye’nin birinci ve en kapsamlı bağlanabilirlik uygulaması olan Fiat Connect’i duyurdu, SDN Genel Yayın Direktörü Tolga Cem Küçükyılmaz, Fiat Connect ile arabayı telefondan denetim etti.

FIAT Egea’yı telefondan nasıl denetim ettim?

Fiat Connect indirmek için buraya tıklayın

Fiat, Türkiye’deki otomotiv teknolojisi alanında büyük bir adım atarak Fiat Connect ismini verdiği Türkiye’nin birinci ve en kapsamlı bağlanabilirlik uygulamasını geliştirdiğini duyurdu. Bu yenilik, müşterilere güvenlik, kolaylık ve ek hizmetler sunarak mobilite ve ilişkili araçlar için yeni bir devri başlatıyor. Tofaş Mobilite Tahlilleri Yöneticisi Hasan Erdoğan, mobiliteyi yalnızca ulaşım değil, insan hayatını kolaylaştıracak teknolojiler ve tahliller olarak tanımlıyor.

Fiat Connect uygulaması, araç sahiplerine araç sıhhat durumu, park lokasyonu, çekilme bildirimi üzere bilgilerin yanı sıra kaza anında ambulans yönlendirme üzere hayati kıymet taşıyan hizmetler sunuyor. Ayrıyeten, kullanıcıların araçlarını fizikî bir anahtar olmadan uzaktan açma/kapama imkanı sağlayarak pratik bir tahlil sunuyor. Yakıt düzeyi ve servis gereksinimleri üzere bilgiler de kullanıcılara sunularak günlük yaşantılarını kolaylaştırıyor.

Fiat Connect, müşterilere yalnızca bir araç değil, kapsamlı bir mobilite ekosistemi ve tecrübesi sunmayı hedefliyor. Uygulama birebir vakitte çevresel datalara erişim sağlayarak etraf şuuruna katkıda bulunuyor. Fiat, müşteri tecrübesini zenginleştiren ve hayatı kolaylaştıran bu yenilikçi adımla Türkiye otomotiv pazarındaki liderliğini pekiştiriyor.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu