Teknoloji

Stardew Valley güncelleme almayı bırakacak mı?

Bir röportajda Eric ‘ConcernedApe’ Barone, 1.6 sürüm kodlu Stardew Valley güncelleme yaması ve bu güncellemenin oyunun son büyük yenilenmesi olup olmadığı hakkında konuştu. Gelin oyunun geliştiricisinin açıklamalarına daima birlikte göz atalım.

Stardew Valley güncelleme almaya devam edecek

ConcernedApe, röportajda “Oyundaki Kurt’e çok benziyorum zira her seferinde bu son güncelleme diyorum lakin her seferinde kendimi öbür bir güncelleme yaparken buluyorum” diye açıklama yaptı ve şöyle devam etti:

“Sadece şunu söyleyeyim, kim bilebilir? Güncelleme defterini resmen kapatacağımı sanmıyorum. Defter her vakit açık.” ConcernedApe, Stardew Valley ‘i piyasaya sürdüğünden bu yana sekiz yıl geçti ve o mühlet zarfında birçok güncelleme yayınladı.

Geliştirici, tarım simülasyonu üzerinde çalışmaya devam ettiğini zira bunun onun hayatının işi olduğunu söyledi. Tüm bu ağır çalışma, Stardew Valley’in 30 milyon kopya satmasına sebep oldu. Hala daha da satmaya devam ettiği göz önünde bulundurulursa güncelleme getirmeye devam etmesi mantıklı olur.

1.6 sürüm Stardew Valley güncellemesi hakkındaki tüm ayrıntıları üstteki ilgili içeriğimizden okuyabilirsiniz. Pekala siz ne düşünüyorsunuz? Stardew Valley’nin güncelleme almaya devam etmesini mi yoksa ikinci oyunun gelmesini mi istersiniz? Fikirlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu