Teknoloji

Merakla beklenen oyun erken erişime açılıyor!

2024 yılının en çok merak edilen üretimlerinden Greedfall 2: A Dying World, yakın vakitte bizlerle olacak üzere görünüyor. Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan oyun, şimdiden büyük bir heyecan yaratmış durumda. Gelen son bilgilere nazaran, tanınan oyun yaz aylarında erken erişime açılacak.

Serinin fanları ise, fragmanda yalnızca sinematik gösterim olmasından epey rahatsız oldu. İmal sürecinin son basamağına gelen bir oyunun oynanış imgelerini şimdiye dek çoktan görmemiz gerektiğini savunan fanlar, bu durumun düzgüne işaret olmadığını söylüyor. Bu görüşün nitekim hakikat olup olmadığını ise önümüzdeki aylarda göreceğiz. İşte tüm detaylar…

Greedfall 2: A Dying World yakında geliyor!

Oyun PC’nin yanında Xbox ve PlayStation 5 platformları için de gelecek olmasına karşın, erken erişimin yalnızca Steam üzerinde PC’de oynanabilecek olması da büyük reaksiyon çekti. Oyunun konsollardaki performansını kuşkulu hale getiren bu gelişme, konsol sahiplerinde büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Serinin birinci oyunu dövüş sistemi ve ambiyans olarak eleştirmenlerden tam not alsa da, bilhassa senaryo ve karakter gelişimi bakımından epey yüzeysel bulunmuştu. Yaklaşan ikinci oyunun ise bu tenkitlere bir cevap niteliğinde olması bekleniyor.

Öncekinden daha kapsamlı bir rol yapma tecrübesine ve daha sürükleyici bir kıssaya sahip olacağı söylenen üretimin, yılın oyunu bile seçilebileceğini sav edenler mevcut. Böylesine telaffuzlar şu an için pek inandırıcı olmasa da, seriden nitekim umutlu olduğumuzu söyleyebiliriz. Teer Fradee isminde yürekli bir ana karakteri yönettiğimiz birinci oyunda, sömürgecilere karşı kıyasıya bir gayret vermiştik.

Peki siz bu mevzu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Greedfall 2: A Dying World nasıl bir oyun olacak? Karşılıklarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok pahalı.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu