Oyun

Star Wars oyunu iptal mi edildi? Açıklama geldi

Oyun sanayisi son aylarda büyük bir krizin içine girmiş durumda. Bilhassa büyük bütçeli üretimlerin beklenen satış sayılarına ulaşamaması, şirketlerde hareketlilik yarattı. Bu kapsamda EA’in bir Star Wars oyununu iptal ettiği, bir oburunu ise devam ettirdiği bildirildi.

Strateji tabanlı Star Wars oyunu çıkacak

EA, geçtiğimiz hafta Respawn tarafından geliştirilen ve şimdi duyurulmamış bir Star Wars oyununu iptal etti. Bunun üzerine serinin birçok hayranı yaklaşmakta olan başka Star Wars oyunlarının akıbetini merak etmeye başladı.

Ancak Bit Reactor, geliştirilmekte olan strateji tabanlı Star Wars oyunu için yüreklere su serpen bir açıklamada bulundu. Bit Reactor’ün paylaşımına nazaran strateji oyunu iptal edilmedi. Bölümdeki dalgalanmanın farkında olan stüdyo, oyunu geliştirmeye devam ediyor.

EA tarafından yürütülen tekrar yapılanmadan etkilenmediklerini açıkladı. Bu karar aslında epeyce dikkat cazibeli. Zira Bit Reactor ve Respawn, geçtiğimiz yıldan bu yana paydaşlık içindeydi. Lakin EA’in strateji tabanlı Star Wars oyunu için beklentileri devam ediyor.

Respawn’ın geliştireceği oyun, FPS-aksiyon tipinde olacaktı. Şimdi oyundan resmi bir fragman gelmemiş olsa da, erken etaplarında iptal edilmesi stüdyoda değişikliğe gidileceğini gösteriyor. Respawn’ın Jedi: Fallen Order ve Titanfall 2 üzere üretimleri üstlendiğini hatırlatalım.

Bit Reactor’ün oyunu için şimdi rastgele bir lansman tarihi verilmedi. Fakat oyuncular tarafından beklenen strateji projesinin iptal edilmemesi bile epeyce sevindirici.

Peki siz bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu