Teknoloji

Disney’den Johnny Deep’e zeytin dalı! Jack Sparrow rolüne geri mi dönüyor?

Disney ile Johnny Deep‘in ortasındaki buzlar 2022’deki ”iftira” davasının sonuçlanmasıyla günden güne eriyor. Bilindiği üzere Deep, 2017’de boşandığı Amber Heard’e şiddet uygulamakla suçlandı ve bununla birlikte Disney’den uzaklaştırıldı. Velhasıl Hollywood’un kapıları kendisine uzunca bir müddetliğine kapandı. Lakin Deep’in karalama davasını kazanmasıyla kimi şeyler değişti. Çünkü son gelen raporlara nazaran Disney, Johnny Deep’in Karayip Korsanları 6 sineması için geri dönmesini istiyor.

Disney, Johnny Deep’in geri dönmesini istiyor

Johnny Deep‘in Amber Heard‘e açtığı karalama davasını kazanmasıyla Disney cephesinde ünlü aktörün Karayip Korsanları serisine döndürülmesi için ağır bir çalışma başladı. Hollywood denince akla birinci gelen kaynaklardan DanielRichtman tarafından ortaya atılan bu argüman hayranları heyecanlandırırken, kelam konusu raporda yer alan bir öteki ayrıntı ise bu sevinci buruk bir hale getiriyor.

Richtman’ın tezine nazaran Disney‘in aklındaki plan Johnny Deep‘i Karayip Korsanları serisine yardımcı oyuncu olarak geridöndürmek. Yani Deep, şirketin teklifini kabul etmesi halinde yeniden Jack Sparrow karakterine hayat verecek, fakat bu sefer altıncı filmde kendisini başrol olarak değil de yardımcı rolde izleyeceğiz.

Tabii Disney‘in tüm bu çabalarına karşın son karar Johnny Deep‘in olacak. Çünkü kendisiyle özdeşleşen bir seride yardımcı rol teklifini kabul etmesi pek de gerçekçi görünmüyor. Hatta geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncunun avukatının tekrar buna emsal bir iddiayı yalanladığını belirtelim.

Johnny Deep, son vakitlerde yavaş yavaş Hollywood tarafından yine kabul görmeye başladı. Fakat tüm bu Karayip Korsanları tezlerinin ünlü oyuncunun geçmişte söylediği ”Jack Sparrow rolüne asla geri dönmeyeceğim” kelamlarını de dikkate alarak büyük ihtimalle gerçeği yansıtmadığını söyleyebiliriz.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu