Teknoloji

Apple için beklenmedik sav: Büyük aktiflik iptal oldu!

Teknoloji devi Apple, bu seneyi dolu dolu geçirecek. O denli ki şirket, bir dizi güncellenmiş eseri piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu bağlamda önümüzdeki aylarda kıymetli gelişmeler yaşanacak. Bildiğiniz üzere Apple, eser tanıtımlarına büyük bir lansman düzenliyor. Fakat son gelişmelere nazaran bu sefer aktiflik gerçekleştirmeyecek. İşte ayrıntılar…

Apple, yeni iPad ve Mac’ler için aktiflik düzenlemeyecek

Apple, mart yahut nisan ayında M3 işlemcili ve OLED ekranlı iPad Pro, serinin şimdiye kadarki en büyük ekranına sahip olan 12,9 inç iPad Air, M3 işlemcili ve 13 inç / 15 inç ekranlı MacBook Air tanıtacak. Bu bağlamda firmadan beklentiler büyük. Fakat son gelen bir sav, bu beklentileri düşürdü.

Apple ile ilgili emniyetli kaynaklardan Mark Gurman, teknoloji devinin yeni eserlerini tanıtmak için bir lansman düzenlemeyeceğini öne sürdü. Buna nazaran ABD’li firma, kelam konusu eserleri resmi web sitesine ekleyerek bunları “sessiz” bir biçimde piyasaya sürecek.

Bu büyük bir argüman. Çünkü şirketin düzenlediği etkinlikler çoklukla büyük ses getiriyor ve bir mühlet teknoloji dünyasının gündeminden düşmüyor.

Apple’ın tanıtması beklenen yeni eserler şu biçimde sıralandı;

  • M3 işlemcili OLED iPad Pro
  • iPad Pro için yeni Magic Keyboard
  • 12,9 inç iPad Air
  • Apple Pencil
  • M3 işlemcili 13 inç / 15 inç MacBook Air

Peki siz bu bahis hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu