Teknoloji

Xbox’a çakma PlayStation oyunu mu geliyor?

Gelen bilgiler, Xbox platformu için Helldivers 2 gibisi bir oyunun geliştirildiğini gösteriyor. 2024 yılının en tanınan üretimlerinden biri haline gelen oyunun, yalnızca PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya sürülmesi büyük reaksiyon çekmişti. Lakin kendine The Forge Falcons ismini veren bir geliştirici küme, bu duruma bir dur deme kararı verdi.

Grup yaptığı son açıklamaya nazaran, sevilen aksiyon oyunu Halo Infinite’i modlayarak Helljumpers isminde yeni bir oyuna dönüştürecek. İsminden ve açıklanan öteki ayrıntılardan anlaşılacağı üzere, oyunun Helldivers 2’den büyük oranda esinlendiği söyleniyor. Şayet tüm bu argümanlar gerçek olursa, oyun kesiminde kartlar yine dağıtılabilir. İşte tüm detaylar…

Xbox için Helldivers 2 çakması oyun mu gelecek?

Helljumpers ismi verilecek yeni oyunun Helldivers 2’de mevcut olan vazife tiplerini, deneyim puanı toplama prosedürlerini ve boss savaşlarını içereceğinin söylenmesi de, çakma oyun suçlamalarını bir oldukça alevlendirmiş durumda.


Sizce Helljumpers oyunu başarılı olabilir mi?

Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen ve şimdi geçtiğimiz ay piyasaya sürülen üretimin elde ettiği süper muvaffakiyet, birçok oyun üretimcisinin ilgisini çekmiş ve buna emsal bir deneyim yaşatan yeni projeler geliştirmek için kollar sıvanmıştı.

Halo Infinite’de hoş bir Helldivers 2 tecrübesi sunacaklarını sav eden The Forge Falcons üyeleri ise, tanınan oyundan esinlendiklerini hiç inkar etmiyor. Oyun imalcisi Arrowhead Game Studios firmasının bu mevzuda rastgele bir yasal önlem alıp almayacağı ise şu an için bilinmemekte.

Bu gelişmeyle birlikte Helldivers 2’nin Xbox platformuna da gelmesini talep eden kullanıcıların bu isteğinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ise önümüzdeki periyotta göreceğiz.

Peki siz bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Helldivers 2 yakaladığı başarıyı sürdürebilecek mi? Karşılıklarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok pahalı.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu