Teknoloji

Togg Trumore uygulaması güncellendi! İşte yenilikler

Yeni kuşak teknolojileri bir ortaya getiren Trumore uygulaması yeni bir güncelleme aldı. Bu güncellemeyle birlikte mobilite platformunun kimi yanılgı ve problemleri tahlile kavuştu. Android ve iOS için erişime açılan yeni sürüm neler sunuyor?

Trumore uygulamasında yeni ne var?

Togg tarafından geliştirilen yerli elektrikli araba satın alma platformu olarak hizmet veren Trumore; şu anda birçok farklı bilhassa şahsileştirilmiş bir tecrübe vadediyor. Araç sahiplerine; kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve daima gelişen özellikleriyle mobilite sunuyor.

Öte yandan FinTek tahlilleriyle para yatırma, çekme, araç içi ve taşınabilir ödemeler de yapılabiliyor. Uygulamanın 1.3.9 sürümü ise ödeme basamağında yaşanan kimi kusurları gideriyor. Android ve iOS için yayına alındığını belirtelim.

239 MB boyutundaki 1.3.9 paketinde rastgele bir yenilik sunulmadığını söylemek gerekiyor. En son Ocak ayında paylaşılan güncellemede, ödeme ve randevu adımlarında iyileştirmeler yapılmıştı.

Trumore uygulamasının 1.3.9 sürümüne ait notlar şu halde:

  • Trumore yenilenmeye devam ediyor. Yeni sürümde gez uygulamızda ve ödeme adımlarında iyileştirmeler ve yanılgı tahlillerimiz yer alıyor.

Bilmeyenler için Trumore; blok zinciri sayesinde dijital varlık idaresi ve NFT koleksiyonlarına erişim imkanı tanıyor. Lokasyon bazlı akıllı tekliflerle gezilen yerler de kişiselleştiriliyor. Oyunlaştırılan hizmetleri sayesinde günlük hayat kolaylaşıyor.

Togg’un açıklamasına nazaran Trumore, farklı teknolojilerin bir ortaya geldiği entegre bir platform olarak mobilite tecrübesinde yeni standartlar belirledi. Araç sahiplerine de yenilikçi bir tecrübe vadediyor.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu