Teknoloji

Huawei bir prensip imza atıyor!

Amerikan ambargosuyla gayret eden Huawei, bu yıl Barcelona’da düzenlenen MWC 2024 etkinliğinde 5.5G ağı için gerekli altyapıyı kurmaya başladıklarını açıkladı. Firmanın üst seviye yöneticilerinden George Gao, 2024 yılı içinde 5.5G teknolojisini etkin duruma getireceklerini söyledi.

New Calling ismini verdikleri projeyle birlikte bu teknolojiyi milyonlarca insanın kullanımına sunacaklarını söz eden Gao, irtibat araçlarının giderek daha süratli ve pratik bir hizmet sağlayacağını da kelamlarına ekledi. İşte tüm detaylar…

Huawei, 5.5G konusunda iddialı!

Ayrıca aktiflikte yeni Multi-modal Communication Function (MCF) özelliğini de tanıtan Huawei, bu özellik sayesinde kullanıcıların arama sırasında çeşitli avatarlar aracılığıyla çok daha şahsileştirilmiş bir tecrübe yaşayacaklarını belirtti. Şirketin lider yardımcısı Li Peng ise, 5.5G teknolojisinin getireceği dinamizmin irtibat dünyasında her şeyi değiştireceğini ve birçok yeni fırsat yaratabileceğini öne sürdü.


Huawei, yeni 5.5G teknolojisiyle çok şeyi değiştirebilir.

5G teknolojisinin bilhassa iş dünyasında bir ihtilal yaptığını söyleyen Peng, 5 yılda 1.5 milyar kullanıcıya ulaşan bu teknolojinin vakitle 5.5G’nin gerisinde kalacağını argüman etti. Şayet bu tezler gerçek olursa, bağlantı ağı dalında kartlar yine dağıtılabilir. Günün sonunda, tüm bu gelişmelerin kullanıcılara yarar getirmesini umuyoruz.

Peki siz bu mevzu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Huawei’nin 5.5G stratejisi gerçek mu? 5.5G’nin potansiyeline inanıyor musunuz? Cevaplarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolay kolay paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu