Teknoloji

Pil ömrü 100 saat giden OnePlus Watch 2 MWC 2024’te tanıtıldı

OnePlus, Taşınabilir Dünya Kongresi (MWC) 2024’te en yeni akıllı saati OnePlus Watch 2 modelini tanıttı. Watch 2; önümüzdeki ay piyasaya sürülecek ve Google’ın kısa mühlet evvel duyurduğu Wear OS 4 ile gelen birinci akıllı saatlerden biri olacak. Pekala Watch 2 neler sunuyor?

OnePlus Watch 2 özellikleri ve fiyatı

Watch 2, Snapdragon W5 CPU ve BES 2700 MCU’dan oluşan çift yonga seti yapılandırmasından güç alıyor. Qualcomm W5 akıllı saat fonksiyonlarını ve üçüncü taraf uygulamaları yönetirken; BES çipi ise art planda düşük güç gerektiren süreçleri yürütecek.

OnePlus, Watch 2’nin 500mAh bataryaya sahip olduğunu açıkladı. 7,5W süratli şarjı destekleyen bu batarya, bir saat üzere müddette büsbütün doldurulabiliyor. OnePlus, Akıllı Mod isimli bir özelliği açarak 100 saate kadar kullanılabileceğini söyledi. Olağan kullanım ise 48 saate kadar dayanıyor.

Tasarım açısından Watch 2; 2.5D kavisli safir cam ekrana yer veriyor. Yuvarlak bir panele kadrana sahip olan akıllı saat, paslanmaz çelik bir kasaya yer veriyor. 5 ATM’ye kadar su geçirmezlik özelliğine, toz ve su müdafaası için IP68 derecesine sahip olduğunu da belirtelim.

Diğer kıymetli özellikleri ortasında 100’den fazla idman modu, nefes takibi, gelişmiş uyku takibi ve çift frekanslı GPS dayanağı yer alıyor. Watch 2, Google’ın Health Connect platformuyla entegre edilen OnePlus’ın sıhhat uygulaması OHealth ile sunulacak.

OnePlus Watch 2 ABD’de 299 dolar ve Kanada’da ise 399 dolar olarak fiyatlandırıldı. Radiant Steel ve Black Steel modelleriyle 4 Mart’tan itibaren sunulacak. Ülkemizde fiyatının ne kadar olacağı ise belgisiz.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu