Teknoloji

Nothing açıkladı! Phone 2a işte bu türlü görünecek

Nothing, önümüzdeki ay global lansmanı yapmayı planladığı Nothing Phone 2a için yeni bir görüntü paylaştı. Bütçe dostu olarak piyasaya çıkması beklenen aygıtın, resmi dizaynını gözler önüne serdi. Toplumsal medyada yayınlanan görüntüde, Phone 2a’nın sızıntılarını doğrulamış oldu.

Nothing Phone 2a resmi tasarımı paylaşıldı

X’te paylaşılan reklam görüntüsü, beyaz renkli Phone 2a’nın kutudan çıkarıldığı anı gösteriyor. Reklama nazaran Phone 2’ye emsal şeffaf bir art yüze sahip olacak, fakat kimi değerli farklılıklar da bulunuyor. Phone 2’nin Glyph aydınlatma sistemi Phone 2a’da yalnızca üst kısımla sonlu tutuluyor.

Öte yandan merkezde yer alan çift art kamera modülünün etrafında üç LED ışık bulunuyor. Art panel desenli bir dizayna sahip, lakin her yerinde Glyph ışıkları bulunmuyor. Bu sadeleştirilmiş aydınlatma sistemi, Phone 2a’yı uygun fiyatlı hale getiriyor.

Reklam görüntüsü ayrıyeten Phone 2a ekranın düz olduğunu da doğruladı. Birinci modellerden alıştığımız halde, ön taraftaki selfie kamerası ekrana gömülü olarak gelecek.

5 Mart’ta duyurulacak Nothing Phone (2a) modelinin fiyatı ve kilit teknik özellikleri lansman öncesi sızdırılmıştı. Buna nazaran telefonun temel varyantı 8 GB RAM ve 128 GB depolama olacak ve 349 eurodan satılacak.

Cihazın en üst versiyonu ise 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunacak. Bunun fiyat etiketi ise 399 euro düzeylerinde olacak. Her iki versiyonda da beyaz ve siyah renk seçenekleri kullanıcılara sunulacak.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu