Teknoloji

Neredeyse akıllı saat! Xiaomi Smart Band 8 Pro tanıtıldı

Xiaomi, bugün düzenlediği aktiflikte yeni akıllı bilekliği Xiaomi Smart Band 8 Pro’yu tanıttı. Aygıt, Avrupa’da 69 euro, Türkiye’de ise 2 bin 199 TL fiyat etiketiyle satışa çıktı. Pekala Xiaomi Smart Band 8 Pro hangi özellikleri ile öne çıkıyor?

Xiaomi Smart Band 8 Pro özellikleri!

Xiaomi Smart Band 8 Pro’nun en dikkat alımlı özelliklerinden biri, 1.74 inç büyüklüğünde, 336 x 480 çözünürlüğe sahip AMOLED ekranı. 60Hz yenileme suratı ve 600 nit parlaklık pahası ile net ve canlı bir imaj sunuyor. Ayrıyeten, kullanıcıların gereksinim duyduğu anlarda bilgilere basitçe erişebilmesini sağlayan her vakit açık ekran özelliğine sahip.

22.5 gram yükü ve alüminyum materyal kullanımı ile hem hafif hem de güçlü bir yapı sunan Xiaomi Smart Band 8 Pro, kullanıcıların günlük aktivitelerinde rahatça kullanabileceği bir aksesuar. Aygıtın 289 mAh kapasiteli pilinin tek bir şarjla 14 güne kadar kullanım mühleti sunması, sık şarj etme muhtaçlığını azaltıyor.

Cihaz, NFC özelliğine ek olarak sahip olduğu GPS dayanağı sayesinde, koşu üzere aktiviteler sırasında pozisyon takibi yapılmasını sağlıyor. Ayrıyeten 150 farklı idman modu ile atletlerin ve fitness meraklılarının gereksinimlerine yanıt veriyor.

Sağlık takibi özellikleri ortasında SpO2 ölçümü, uyku takibi, nabız takibi üzere değerli işlevler yer alıyor. Ayrıyeten, ışık sensörü sayesinde çevresel ışığa nazaran ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlayabiliyor. Suya dayanıklılık konusunda da kullanıcıları mutlu edecek olan Xiaomi Smart Band 8 Pro, 5 ATM suya dayanıklılık derecesi ile yüzme üzere su sporlarında da itimatla kullanılabilecek.

Mikrofon ve hoparlör üzere sesli bağlantı özelliklerinin bulunmadığı aygıt, bilhassa spor ve sıhhat takibi mevzularında kullanıcılarına geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. Pekala siz bu eseri nasıl buldunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu