Oyun

Grounded PS4, PS5 ve Switch’e Geliyor

 
Yayıncılığını Xbox Game Studios’un ve geliştiriciliğini Obsidian Entertainment ekibinin üstlendiği çok oyunculu hayatta kalma oyunu Grounded yeni platformlarına gelmeye hazırlanıyor. Açıklanan bilgilere göre oyun 16 Nisan tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için piyasaya sürülecek.
 
Grounded eğlenceli hayatta kalma deneyimini sunuyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere Grounded ilk olarak 28 Temmuz 2020 tarihinde Xbox One ve Steam ile Microsoft Store üzerinden PC platformu için erken erişim olarak yayınlandı. Tarihler 27 Eylül 2022’yi gösterdiğinde ise oyun tam sürüme kavuştu ve bu sürüm Xbox Series, Xbox One ve PC için çıktı.
 
Tek başınıza veya yanınıza çağırabileceğiniz üç arkadaşınızla beraber oynayabileceğiniz yapımda minyatür karakterler oluyor ve dev böcek ordularına, örümceklere ve daha fazlasına karşı mücadele ediyorsunuz. Klasik hayatta kalma mekaniklerinin yer aldığı oyunda kendi bölgenizi inşa edebiliyor, bir yandan ana hikaye boyunca elde edebileceğiniz görevleri tamamlamaya çalışıyor ve arka bahçenin tehlikeli ortamlarına bir bakış atabiliyorsunuz.
 
Yeni fragman 
 
 

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu