Oyun

Age of Mythology: Retold Bu Yıl Geliyor: Türkçe Dil Desteğiyle!

 
Yayıncılığını Xbox Game Studios ve geliştiriciliğini World’s Edge, Forgotten Empires, Tantalus Media, CaptureAge ve Virtuos ekiplerinin üstlendiği strateji oyunu Age of Mythology Retold bu yıl içerisinde oyunculara sunulmaya hazırlanıyor. Oyun 2024 yılında Xbox Series, Xbox One ve PC için yayınlanacak. Oyunun PC sürümü Steam ve Microsoft Store üzerinden satışa sunulacak.
 
Orijinal unsurlar modern görsellerle birleşiyor 
 
 
 
Strateji unsurları ve ikonik yapısı ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan Age of Mythology Retold aynı zamanda Türkçe dil desteğine sahip olacak. Diğer taraftan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak. Böylece oyunu satın almadan önce bu hizmette herhangi bir aboneliğiniz varsa oyunu doğrudan deneyimleyebileceksiniz.
 
Ödüllü Age of Empires serisinin yaratıcılarından Age of Mythology: Retold, oyuncuları tarihin ötesine geçerek tanrıların, canavarların ve insanların çarpıştığı efsanevi bir çağa götürüyor. Oyunun Retold sürümü, sevilen Age of Mythology’nin en iyi unsurlarını modern gerçek zamanlı strateji tasarımı ve görselleriyle birleştiriyor.
 
İşte fragman
 
 

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu