Oyun

Efsane oyun serisi mobile geliyor! İşte yeni oyun

Microsoft geçtiğimiz gün paylaştığı duyurular ile strateji oyunu serisi Age of Empires’ta kıymetli genişlemelere gideceğini açıkladı. Birinci olarak yeni bir Age of Empires oyunu duyuran şirket, ayrıyeten Age of Empires Mobile ile seriyi taşınabilir dünyaya taşıyacağını belirtti.

Age of Empires Mobile 2024’te çıkacak

Age of Empires Mobile için yeni oynanış ayrıntıları geldi. Timi Studio tarafından geliştirilen strateji oyunu, ikonik seriyi Android ve iOS aygıtlara getirecek. Oyuncular başlangıçta Fransızlar, Romalılar, Çinliler ve Bizanslılar olmak üzere dört uygarlığın denetimini ele geçirecek.

Oyuncular, savaş alanında Barbarossa ve Saba Melikesi üzere tarihi kahramanları yönetebilecek. Temel özellikler ortasında tıpkı haritada yüzlerce oyuncunun yer alacağı çevrim içi savaşlar bulunuyor. Ayrıyeten klasik 1’e 1 savaş da sunulacak.

Tek başına eğlenmek isteyen oyuncular ise imparatorluklarını kurabilecek ve rastgele oluşturulan zindanları keşfedebilecek. Oyunun, 3D grafikler ve dokunmatik denetimler ile taşınabilir aygıtlar için geliştirildiğine dikkat çekildi.

Oyuncular şu anda Age of Empires için App Store ve Google Play Store üzerinden ön kayıt yaptırarak özel oyun içi mükafatlar kazanabilir. 2024 yılında çıkacağı belirtilmiş olsa da, resmi bir tarih verilmediğini hatırlatalım.

Microsoft, daha evvelki taşınabilir teşebbüslerin başarısız olmasının akabinde, Timi Studio ile yeni bir sayfa açmak istiyor.

Peki siz bu husus hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın. Görüşleriniz bizim için kıymetli.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu