Teknoloji

Tanınan anime sinema oluyor!

Shang-Chi direktörü Destiny Daniel Cretton’ın direktör koltuğuna oturmasıyla, Naruto sineması için önemli adımlar atılıyor. Cretton, Naruto sinemasını Lionsgate için yönetecek ve birebir stüdyo, yakında vizyona girecek olan Borderlands sineması projesinin de ardında.

Naruto sineması hakkında tüm bilinenler

Naruto’nun yaratıcısı Masashi Kishimoto, Tokyo’da bir ortaya geldikleri sırada Cretton’ın direktörlüğünü onayladı. Kishimoto, “Diğer sinemalarını keyifle izledikten sonra ve onun beşerler hakkında sağlam dramalar yaratma konusundaki yeteneğini anladıktan sonra, Naruto için diğer bir direktör olmadığına ikna oldum” dedi.

Ayrıca Kishimoto, “Destin’le tanıştığımda, fikirlerimi benimseyen ve yapım sürecinde birlikte çalışabileceğimize inanan açık fikirli bir direktör olduğunu fark ettim” şeklinde ekledi.

Naruto sineması uzun yıllardır gündemde olmasına karşın, Hollywood’da sıkça yaşanan bir durum olan yapım evresinde takılma nedeniyle ilerleyememişti. Fakat artık tekrar masaya yatırıldı, fakat her zamanki üzere, gerçekleşeceğine dair garanti yok.

Naruto, köyündeki beşerler tarafından dışlanan genç bir çocuk olan Uzumaki Naruto’nun kıssasını anlatıyor.

Naruto’nun hem manga serisi hem de anime uyarlaması büyük muvaffakiyet elde etti. 1999’da seri olarak yayımlanmaya başladığından beri en tanınan animelerden biri oldu ve sık sık One Piece ve Bleach üzere öbür değerli serilerle birlikte en çok satanlar listesinde yer aldı.

Naruto sineması şimdi erken etaplarda ve şimdi bir oyuncu takımı yahut yayın tarihi hakkında bir bilgi bulunmuyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Murad

Yüz ifadelerini yakalamaya çalışan bir portre tutkunu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu